104 κλασικά παιχνίδια διαθέσιμα για το Nintendo Switch Online

485

Σε αντίθεση με το PlayStation και το Xbox, το Nintendo δεν προσέφερε ποτέ backward compatibility, δείχνοντας την προτίμησή της οι άνθρωποι να αγοράζουν τις κονσόλες και τα παιχνίδια αν κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά. Φυσικά, οι πιο παλιές κονσόλες δεν κυκλοφορούν πια και βρέθηκε ένας τρόπος να αλλάξει αυτό με την συνδρομή στο Switch Online που επιτρέπει πρόσβαση σε περισσότερους από εκατό κλασικούς τίτλους για NES και SNES.

Τα γούστα των gamer εξελίσσονται κατά τις δεκαετίες, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι τα παλιά παιχνίδια δεν είναι καλά. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια είναι σαν να ανοίγουμε μια πύλη για το παρελθόν του gaming. Επιτρέπουν, επίσης, στους ανθρώπους να ζουν ξανά την έναρξη της αυτοκρατορίας των video game της Nintendo.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια, κάποιοι από αυτούς δωρεάν. Ωστόσο, οι πραγματικοί υποστηρικτές πιθανώς προτιμούν να αποκτήσουν πρόσβαση από την πηγή και αυτό ακριβώς προσφέρει το Nintendo Switch Online – ανάμεσα σε άλλες υπηρεσίες.

Αυτόν τον μήνα, η Nintendo είναι υπερήφανη γιατί δημιούργησε μία λίστα ορόσημο με 104 old-schoοl games για SNES και NES κονσόλες. Μερικά από αυτά είναι το Caveman Ninja, το Magical Drop2, το Super Baseball Simulator 1000 και το Spanky’s Quest.

πηγή: slashgear.com