5 νέα Android παιχνίδια για να παίξετε αυτή την εβδομάδα

204
h2x1 nswitchds alienisolation image1600w

Alien: Isolation 11,99€

Όταν έφυγε από τη Γη, η Ellen Ripley υποσχέθηκε στην κόρη της ότι θα επέστρεφε σπίτι για να γιορτάσει τα 11α γενέθλιά της. Δεν τα κατάφερε ποτέ. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η Amanda Ripley μαθαίνει ότι ο καταγραφέας πτήσης από το πλοίο της μητέρας της έχει ανακτηθεί. Η Amanda μπαίνει στο διαστημικό σταθμό της Σεβαστούπολης για να λύσει τελικά το μυστήριο της εξαφάνισης της μητέρας της, μόνο για να αντιμετωπίσει μια άγνωστη απειλή.

220px alien isolation

One Hand Clapping 4,99€

Το One Hand Clapping είναι ένα παιχνίδι όπου παίζετε με τη φωνή σας. Λύστε παζλ, τραγουδώντας ή μουρμουρίζοντας στο μικρόφωνό σας και βρείτε εμπιστοσύνη στη δύναμη της φωνής σας καθώς αλλάζει τον κόσμο γύρω σας.

screenshot 2 3

Infinite Tanks WW2 4,49€

Το Infinite Tanks WW2 φέρνει μια καινοτόμο προσέγγιση στις μάχες των τανκς του WW2. Το παιχνίδι διαθέτει ένα αυθεντικό σύστημα κατασκευής τανκ που βασίζεται σε κάρτες, που επιτρέπει στους παίκτες να αναμειγνύουν και να ταιριάζουν μέρη διαφορετικών ιστορικών τανκ. Παίξτε με τα αγαπημένα σας τανκ από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και δημιουργήστε την απόλυτη μηχανή μάχης συναρμολογώντας ένα ολοκαίνουργιο υβρίδιο.

screenshot 3 3

Sleepin’ Guy 5,49€

Το Sleepin’ Guy είναι ένα παιχνίδι δράσης-παζλ πρώτου προσώπου που βρίσκεται σε έναν κόσμο ονείρων. Θα αναλάβετε τον ρόλο ενός άντρα που δεν μπορεί να ξυπνήσει από τα όνειρά του. Ο στόχος σας είναι να τον βοηθήσετε να βγει έξω από αυτά.

screenshot 4 5

Deluxe Driving Simulator ΔΩΡΕΑΝ

Το Deluxe Driving Simulator είναι το τέλειο παιχνίδι πραγματικής σχολής οδήγησης αυτοκινήτου και στάθμευσης αυτοκινήτων για όλους. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην οδήγηση και τη στάθμευση σε αυτό το φοβερό παιχνίδι αυτοκινήτου!

screenshot 5 2

με πληροφορίες από το Google Play Store