5 νέα παιχνίδια για να κατεβάσετε στην Android συσκευή σας

85
best android games new update

Fate of Kai 2,29€

Το Fate of Kai είναι ένα μοναδικό παιχνίδι με γρίφους παζλ. Ανακαλύψτε την ιστορία του Κάι περπατώντας στις σελίδες ενός μαγικού εικονογραφημένου βιβλίου. Εξερευνήστε κάθε κεφάλαιο σαν λαβύρινθο και τροποποιήστε τις σκέψεις των χαρακτήρων για να προχωρήσετε την ιστορία προς τη σωστή κατεύθυνση.

screenshot 6 1

Bombagun ΔΩΡΕΑΝ

Το Bombagun είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με κάρτες. Διαθέτει απλούς αλλά ενδιαφέροντες κανόνες, πρωτότυπα σχέδια καρτών και δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να αποκτήσετε συγκεκριμένες κάρτες ή συλλογές. Όλοι οι παίκτες παίζουν με την ίδια τράπουλα, οπότε μόνο η στρατηγική σας, η τακτική, η εξυπνάδα και η τύχη σας αποφασίζει αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε.

screenshot 5 2

Om Nom: Parkour ΔΩΡΕΑΝ

Πρόκειται για παιχνίδι όπου με το παρκούρ προσπαθείτε να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες, για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον προορισμό, βρίσκοντας την πιο γρήγορη διαδρομή μέσα στην πόλη Nomville.

screenshot 7 1

Gardencraft ΔΩΡΕΑΝ

Αγοράστε φυτά, ποτίστε τα και αφήστε τα να μεγαλώσουν για να σας κάνουν πλούσιους! Φτιάξτε τον κήπο σας, αναβαθμίστε τα εργαλεία σας και επεκτείνετε τον κήπο σας. Πρέπει όμως να προσέχετε τα κοράκια που έρχονται το βράδυ.

screenshot 8 1

Snake Master 3D ΔΩΡΕΑΝ

Σε αυτό το παιχνίδι είστε ένα φίδι και προσπαθείτε να καταβροχθίσετε όσα περισσότερα μπορείτε για να μεγαλώσετε σε μέγεθος.

screenshot 9 1

με πληροφορίες από το Google Play Store