Αυτή είναι η 44χρονη που κέρδισε εισιτήρια για το διάστημα αξίας $450.000

176
screenshot 7
©Omaze

Η Virgin Galactic ανακοίνωσε τον νικητή του δώρου της κλήρωσης Omaze, που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και θα έδινε σε απλούς ανθρώπους την ευκαιρία να κερδίσουν δύο εισιτήρια για την άκρη του διαστήματος. Νικητής είναι η Keisha S, coach υγείας από την Αντίγκουα και Μπαρμπούντα. Σκοπεύει να δώσει το δεύτερο εισιτήριο στην κόρη της, η οποία είναι φοιτήτρια αστροφυσικής.

«Πάντα είχα μια αγάπη για τις πτήσεις και μια γοητεία με το διάστημα, και αυτό είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα», είπε η Keisha. «Σημαίνει τα πάντα για μένα. Ελπίζω να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με την κόρη μου, ώστε μαζί να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά να ακολουθήσει τα όνειρά της».

Ενώ η συμμετοχή στην κλήρωση ήταν δωρεάν, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε δωρεά στο Space for Humanity, μια φιλανθρωπική οργάνωση που είναι αφιερωμένη στο να κάνει τις διαστημικές πτήσεις πιο προσιτές, για να κερδίσετε περισσότερες συμμετοχές. Η Virgin Galactic εκτιμά ότι συγκέντρωσε περίπου 1,7 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις για το πρόγραμμα Citizen Astronaut του οργανισμού με αυτόν τον τρόπο.

Ο ιδρυτής της Virgin Galactic, Richard Branson, έκανε ο ίδιος έκπληξη στη νικήτρια. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

πηγή: engadget.com