Αυτό είναι το Fitbit Charge 5

72
screenshot 2
©Fitbit

Το Fitbit Charge 5 παρουσιάστηκε με μια εντυπωσιακή σειρά αισθητήρων. Αυτός είναι το πρώτο band της εταιρείας με ανιχνευτή καρδιακού ρυθμού. Απλώς βάζετε το δάχτυλό σας στο μεταλλικό πλαίσιο και το κρατάτε για 30 δευτερόλεπτα – το band θα μπορεί να ανιχνεύσει ακόμα και την κολπική μαρμαρυγή (AFib).

Το Charge 5 διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα θερμοκρασίας δέρματος καθώς και έναν αισθητήρα EDA που του επιτρέπει να παρακολουθεί τα επίπεδα άγχους σας. Προχωρώντας, υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας καρδιακών παλμών που υπολογίζει τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού (HRV) και τον καρδιακό ρυθμό σε ηρεμία (RHR). Υπάρχει επίσης αισθητήρας οξυγόνου αίματος (SpO2).

Το Fitbit Charge 5 είναι αδιάβροχο (ανθεκτικό στο νερό έως 50 μέτρα) και διαθέτει δέκτη GPS για την ακριβή παρακολούθηση υπαίθριων δραστηριοτήτων. Εάν ασχολείστε με προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT), υπάρχουν μέσα και προγραμματισμένες προπονήσεις.

Η οθόνη είναι 1,04 ιντσών και προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Μια νέα προσθήκη είναι η λειτουργία Always-On Display. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί δύο ώρες. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android, μπορείτε να απαντήσετε ακόμη και σε ειδοποιήσεις από το band.

πηγή: gsmarena.com