Αυτό είναι το iPhone 13

128
©Apple

Στο χθεσινό event, η Apple ανακοίνωσε τη νέα σειρά iPhone. Οι τιμές του iPhone 13 παραμένουν οι ίδιες με πέρυσι. Ο βασικός αποθηκευτικός χώρος έχει αυξηθεί στα 128 GB, με διαθέσιμη επιλογή 512 GB.

Ο σχεδιασμός του iPhone 13 είναι ως επί το πλείστον ο ίδιος με το iPhone 12, ωστόσο η εγκοπή της οθόνης στο επάνω μέρος της οθόνης είναι ελαφρώς μικρότερη σε πλάτος. Οι διπλές κάμερες του iPhone 13 και του iPhone 13 mini είναι τώρα διατεταγμένες διαγώνια.

Η οθόνη στο iPhone 13 είναι 28% φωτεινότερη. Όσον αφορά στην απόδοση, το iPhone 13 τροφοδοτείται από το τσιπ A15 Bionic. Το A15 διαθέτει σχεδόν 15 δισεκατομμύρια τρανζίστορ, με 2 και 4 πυρήνες υψηλής απόδοσης. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πόσο αναβαθμισμένη είναι η απόδοσης σε σχέση με το A14 που υπάρχει στο iPhone 12. Η Apple λέει ότι το iPhone 13 θα επιτύχει έως και 2,5 ώρες περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε σύγκριση με το iPhone 12. Το iPhone 13 mini βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά 1,5 ώρα αντίστοιχα.

Όσον αφορά στη φωτογραφία, η Apple έχει αναβαθμίσει το σύστημα κάμερας των iPhone 13 και iPhone 13 με πολλούς τρόπους. Οι φακοί λαμβάνουν πλέον περισσότερο φως, με 46% περισσότερη ικανότητα συγκέντρωσης φωτός στην κύρια ευρεία κάμερα. Για βίντεο, η Apple έχει προσθέσει ένα εφέ εστίασης που ονομάζουν «Cinematic Mode», κάπως παρόμοιο με τις φωτογραφίες λειτουργίας πορτραίτου αλλά για βίντεο. Η λειτουργία Cinematic εστιάζει σε ένα θέμα και προσαρμόζει την εστίαση καθώς κινούνται γύρω από το κάδρο.

πηγή: 9to5mac.com