Αυτό είναι το Playdate, η νέα φορητή κονσόλα

39
screenshot 2
©Panic

Η Panic ανακοίνωσε ότι το Playdate, η φορητή κονσόλα που θα λειτουργεί με μανιβέλα και θα έχει ασπρόμαυρη οθόνη, θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία τον Ιούλιο, με αποστολή που θα ξεκινά αργότερα μέσα στο έτος. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά λέει ότι θα δώσει ειδοποίηση τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν ανοίξουν οι παραγγελίες.

Η Panic καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει μια κατάσταση διαθεσιμότητας τύπου PS5, εφαρμόζοντας το δικό της σύστημα παραγγελιών. “Όσο πιο γρήγορα παραγγείλετε, τόσο πιο γρήγορα θα λάβετε μια κονσόλα, αλλά δεν πρόκειται να απορρίψουμε παραγγελία”, λέει ο συνιδρυτής της Panic, Cabel Sasser.

Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης ένα αξιολάτρευτο αξεσουάρ βάσης για το Playdate, το οποίο το κάνει να μοιάζει με παλιά τηλεόραση και λειτουργεί τόσο ως ηχείο Bluetooth όσο και ως μολυβοθήκη. Η Panic δεν έχει δώσει ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και την κυκλοφορία. Τέλος, η Panic ανακοίνωσε 21 από τους 24 τίτλους παιχνιδιών που θα παρουσιαστούν στην πρώτη «σεζόν» του Playdate. Οι λεπτομέρειες διατηρούνται σκόπιμα μυστικές έως ότου κάθε παιχνίδι μεταφορτωθεί αυτόματα στη συσκευή. Οι κάτοχοι θα λαμβάνουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα, για 12 εβδομάδες.

πηγή: theverge.com