Αλλάζουν οι τιμές στο Spotify-πόσα παραπάνω θα πληρώνετε

67
spotify premium

Οι τιμές του Spotify πρόκειται να αλλάξουν ξανά για ορισμένους χρήστες – όχι για όλους, αλλά για αρκετούς – από αυτήν την Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021. Το Spotify θα ξεκινήσει με το οικογενειακό πρόγραμμα premium στις Ηνωμένες Πολιτείες , το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Ορισμένοι χρήστες θα έχουν περισσότερο χρόνο με χαμηλότερη τιμή από άλλους, αλλά φαίνεται ότι η αλλαγή έρχεται για όλους. Εάν πληρώνατε μία τιμή για ένα από τα επηρεαζόμενα προγράμματα, ενδέχεται να έχετε έως τον Ιούνιο πριν ξεκινήσει η νέα, υψηλότερη τιμή.

Θα αυξηθούν οι τιμές για οικογενειακά προγράμματα στις ΗΠΑ, την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν είχατε ένα οικογενειακό πρόγραμμα που σας κόστισε 14,99 ευρώ, θα πάει στα 17,99 ευρώ – δηλαδή αύξηση 3 ευρώ. Εάν είστε χρήστης Duo ή Student Spotify θα βρείτε αυξήσεις τιμών 1 € .

Για τα άτομα που βρίσκονται σε δωρεάν δοκιμή του Spotify, φαίνεται ότι ο πρώτος λογαριασμός σας θα είναι στη χαμηλότερη τιμή, ακολουθούμενος από τη νέα υψηλότερη τιμή. Αυτό, φυσικά, ισχύει μόνο για τους χρήστες που αρχίζουν να πληρώνουν για ένα από τα προγράμματα που επηρεάζονται από αυτήν την αλλαγή.

πηγή:slashgear.com