Αναδιπλούμενο iphone: Η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του

213
apple foldable 1280

Είναι γνωστό στον ευρύτερο «τεχνολογικό κόσμο» ότι έχει ξεκινήσει μια άτυπη κούρσα ανάμεσα στους κολοσσούς της τεχνολογίας για την πρώτη κυκλοφορία του αναδιπλωμένου smartphone.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο ιστότοπος «BGR», όλες οι βιομηχανίες εργάζονται σκληρά στην κατασκευή του πρώτου σχετικού μοντέλου, με τη Samsung να προηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτής της κούρσας.

Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες οι οποίες επιλέγουν να είναι και σχετικά πιο μυστικοπαθείς για τα σχέδιά τους. Μία εξ αυτών δεν είναι άλλη από την πασίγνωστη Apple, η οποία πολύ σπάνια ανακοινώνει -πρόωρα- νέες της κυκλοφορίες.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η Apple δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει σε αυτήν την «κόντρα». Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, παρόλο που η εταιρεία (σ.σ. Apple) εργάζεται στην κατασκευή του αναδιπλωμένου της μοντέλου, η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του φαίνεται να… αργεί.

Η Omdia, ερευνητικός οργανισμός που κινείται στον χώρο της παγκόσμιας τηλεπικοινωνίας και της ψηφιακής τεχνολογίας, αναφέρει μάλιστα ότι το νέο κινητό δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει, τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Ο ίδιος οργανισμός επισημαίνει συγκεκριμένα στην έρευνά του, ότι επειδή η Apple συνηθίζει να ανακοινώνει τα νέα της μοντέλα κάθε Σεπτέμβριο, είναι πολύ πιθανό η κυκλοφορία του αναδιπλωμένου Iphone να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2023.