Ανακοινώθηκε το νέο πακέτο Office 2021 – Πότε θα κυκλοφορήσει

174
microsoft365

Δύο νέες εκδοχές της Office φέρεται να ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός Microsoft.

Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα «The Verge», η πρώτη έκδοση του Office 2021 αφορά τους απλούς καταναλωτές, ενώ η πιο εξειδικευμένη εκδοχή του, Office LTSC, απευθύνεται σε εμπορικούς πελάτες.

Η Microsoft -μέχρι στιγμής- δεν έχει ανακοινώσει λεπτομερώς όλα τα χαρακτηριστικά και τις αλλαγές που πραγματοποίησε στην απλή εκδοχή της Office 2021.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και όσον αφορά την εκδοχή Office LTSC, θα εμπεριέχει τη δυνατότητα «σκοτεινής λειτουργίας» στο Word, θα βελτιώσει τις συνθήκες προσβασιμότητας και θα συμπεριλαμβάνει τα χαρακτηριστικά Dynamic Arrays και XLOOKUP στο Excel.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, η Microsoft υπογράμμισε ότι θα αυξηθεί κατά 10% η τιμή των Office Professional Plus, Office Standard, καθώς και μεμονωμένων εφαρμογών για τους εμπορικούς πελάτες, ενώ για τους απλούς καταναλωτές και τις μικροεπιχειρήσεις οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες.

Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία προεπισκόπηση του «Office LTSC» μέσα στον Απρίλιο, ενώ η πλήρης κυκλοφορία τους αναμένεται να γίνει μέσα στον χρόνο.