Άσχημα νέα για τους φαν της Blizzard-ακυρώνεται η εκδήλωση BlizzCon 2021

191
©2014 kevin chang
©2014 Kevin Chang

Η Blizzard, η εταιρεία που μας έφερε τα World of Warcraft, Diablo, Hearthstone, κ.α βιντεοπαιχνίδια, ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιήσει το BlizzCon, το ετήσιο gaming που διοργανώνει για την προώθηση των σημαντικότερων παιχνιδιών της.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, η πανδημία καθιστά πολύ δύσκολη τη διοργάνωση του συνεδρίου έτσι όπως το περιμένουν οι θαυμαστές. «Η διοργάνωση ενός δια-ζώσης BlizzCon είναι μια περίπλοκη υπόθεση που απαιτεί πολλούς μήνες προετοιμασίας και τελικά πλέον δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε το είδος της εκδήλωσης που θα θέλαμε», δήλωσε η παραγωγός του BlizzCon, Saralyn Smith.

Αντ ‘αυτού, η Blizzard σχεδιάζει να φιλοξενήσει ένα «παγκόσμιο γεγονός» κάπου στις αρχές του επόμενου έτους, που θα περιλαμβάνει τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης events. Για να αντισταθμίσει την ακύρωση του BlizzCon 2020, η Blizzard φιλοξένησε το BlizzConline τον περασμένο Φεβρουάριο. Η διαδικτυακή εκδήλωση είδε την εταιρεία να αποκαλύπτει το “Diablo II: Ressurected” και το “World of Warcraft: Burning Crusade Classic”. Η Smith είπε ότι το διαδικτυακό κομμάτι της εκδήλωσης του επόμενου έτους θα είναι παρόμοιο με το BlizzConline και υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

πηγή: engadget.com