Μπείτε στον κόσμο του ξεχωριστού Samsung Galaxy Z Fold2 5G!

133

Το νέο Samsung Galaxy Z Fold2 5G προσφέρει μια μοναδική, εντελώς νέα, εμπειρία, χάρη στον υβριδικό χαρακτήρα του, μετατρέποντας με μία κίνηση ένα εξαιρετικό 5G smartphone σε ένα ισχυρό tablet.

Το νέο Samsung Galaxy Z Fold2 5G χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά του προσφέρει στον χρήστη μια πραγματική 2 σε 1 εμπειρία, μέσα από τις δύο οθόνες του: την μεγάλη εξωτερική των 6,2 ιντσών και την ακόμα μεγαλύτερη των 7,6 ιντσών εσωτερική, τεχνολογίας Infinity flex.

Ο συνδυασμός των δύο οθονών προσφέρει νέα όρια ευελιξίας και παραγωγικότητας, όπου πραγματικά τα χρειάζεσαι. Με την εξωτερική χειρίζεσαι τα πάντα όπως σε ένα smartphone υψηλών επιδόσεων. Όμως όταν χρειάζεσαι περισσότερο χώρο για να επεξεργαστείς ένα έγγραφο, να απαντήσεις σε ένα email, να σερφάρεις στο internet με μεγαλύτερη άνεση, να απολαύσεις πραγματικά ένα video που παρακολουθείς ή ακόμα και να παίξεις ένα παιχνίδι μεταφέρεσαι στην εσωτερική οθόνη. Παραμένοντας στην ίδια εφαρμογή που είχες ήδη ανοικτή, ακριβώς στο σημείο που ήσουν προηγουμένως. Επιπρόσθετα, αυτήν την τεράστια επιφάνεια που σου χαρίζει απλόχερα μπορείς να την εκμεταλλευτείς όπως ακριβώς επιθυμείς, ανοίγοντας 2 και 3 εφαρμογές ταυτόχρονα, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητά σου.

Την ίδια στιγμή η οθόνη ανιχνεύει το περιεχόμενο που είναι ανοικτό προσαρμόζοντας αυτόματα το ρυθμό ανανέωσης. Στα έγγραφα και άλλες απλές εφαρμογές ο ρυθμός πέφτει στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, εξοικονομώντας μπαταρία, στα παιχνίδια που θέλεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία θα σου δώσει ρυθμό έως 120Hz για να τα απολαύσεις ολοκληρωτικά. Εναλλακτικά, μπορείς να συνδέσεις ένα χειριστήριο Bluetooth και τα Galaxy Buds Live και πάρεις μια ακόμα μοναδική εμπειρία gaming.

Η λειτουργία Flex

Όμως στις δύο αυτές όψεις του Samsung Galaxy Z Fold2 5G έρχεται να προστεθεί μία τρίτη, με τη λειτουργία Flex. Το νέο αναδιπλούμενο smartphone σου προσφέρει την ευχέρεια να το κρατάς και υπό γωνία ή ακόμα και να μην το κρατάς καθόλου. Σ’ αυτή τη θέση μπορείς να έχεις ενεργοποιημένη την κάμερα και την ίδια ώρα που θα βλέπεις την προεπισκόπηση της λήψης σου στο πάνω μέρος, στο κάτω θα εμφανίζονται οι πέντε προηγούμενες φωτογραφίες που έχεις τραβήξει ή το video που μόλις κατέγραψες.  Αντίστοιχα, με το Galaxy Z Fold2 στην ίδια θέση μπορείς να το ακουμπήσεις σε μία βάση της επιλογής σου (ένα τραπέζι, ένα σκαμπό) και να τραβήξεις hands free video με εσένα πρωταγωνιστή.

Με το Samsung Galaxy Z Fold2 5G οι δυνατότητες που σου προσφέρει ένα smartphone διευρύνονται και μαζί με αυτές διευρύνονται τα όρια ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας που ήξερες μέχρι σήμερα. Το νέο smartphone της Samsung αλλάζει μορφή και μαζί του ξεδιπλώνονται οι πρώτες σελίδες ενός ακόμα πιο συναρπαστικού μέλλοντος.