Μπορείτε να δείτε πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει στο Fortnite

140
eyafu91wgaui ag (1)

Το Fortnite μπορεί να είναι δωρεάν, όμως οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν Battle Pass, που τους δίνει πρόσβαση σε αποκλειστικά αξεσουάρ και διάφορα άλλα εργαλεία μέσα στο παιχνίδι. Εάν παίζετε Fortnite και αναρωτιέστε πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει, ένα νέο εργαλείο θα σας δώσει την απάντηση.

Το νέο εργαλείο προέρχεται από το Fortnite.gg, έναν ιστότοπο που δεν σχετίζεται με την Epic Games, την εταιρεία που έφτιαξε το παιχνίδι. Ο ιστότοπος πρόσθεσε πρόσφατα τη δυνατότητα σύνδεσης στον λογαριασμό σας στο Fortnite και προβολή διάφορων στοιχείων σχετικά με αυτόν, συμπεριλαμβανομένων στατιστικών στοιχείων σχετικά με τον αριθμό των V-Bucks (νόμισμα του παιχνιδιού που πρέπει να αγοράσετε με κανονικά χρήματα) στα οποία υπολογίζεται ο λογαριασμός σας. Εάν παίζετε αρκετά, μπορεί να σοκαριστείτε με το ποσό που έχετε ξοδέψει.

Ωστόσο, τα V-Bucks δεν μεταφράζονται άμεσα σε αξία σε πραγματικά χρήματα, γιατί ο λογαριασμός σας μπορεί να περιέχει πράγματα που αγοράστηκαν με δωρεάν V-Bucks, καθώς και δωρεάν ανταμοιβές και δώρα που έχετε. Ωστόσο, ανάλογα με το ιστορικό σας, θα πρέπει να μπορείτε να υπολογίζετε κατά προσέγγιση το ποσό που έχετε ξοδέψει στο παιχνίδι.

Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή, το Fortnite.gg απενεργοποίησε τη λειτουργία σύνδεσης, αφού η Epic δεν συμφώνησε ιδιαίτερα με το εργαλείο, προτείνοντας στους παίκτες που χρησιμοποίησαν τη δυνατότητα αυτή να επαναφέρουν τους κωδικούς πρόσβασης και να ενεργοποιήσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Η ίδια η Epic δεν παρέχει επίσημα εργαλεία για τον εύκολο έλεγχο των καταστάσεων του λογαριασμού σας.

πηγή: slashgear.com