Μπορείτε να παίξετε Fortnite σε iOS, χάρη στο NVIDIA GeForce NOW

17
nvidia geforce fortnite 1280x720 1
©NVIDIA

Αν και το Fortnite δεν μπορούσε να μπει σε συσκευές iOS, λόγω της διαμάχης της Apple με την Epic Games, η πλατφόρμα ροής GeForce NOW της NVIDIA θα επαναφέρει το παιχνίδι battle royale στο iPhone και το iPad με έμμεσο τρόπο.

Αυτή είναι μια μάλλον τολμηρή ανακοίνωση από τη NVIDIA, μια ανακοίνωση που η Apple μπορεί να μην την αφήσει έτσι. Η Apple παρακολουθεί ήδη τις υπηρεσίες ροής που προσπαθούν να εδραιώσουν τις ρίζες τους στην πλατφόρμα για κινητά, ιδιαίτερα με το πώς θα μπορούσαν να παρακάμψουν τις απαγορεύσεις που έχει βάλει. Η διάθεση του Fortnite σε συσκευές Apple μέσω μιας πλατφόρμας ροής παιχνιδιών θα μπορούσε να είναι μια τέτοια περίπτωση που δεν θα αφήσει να περάσει χωρίς σχόλια.

Το δημοφιλές παιχνίδι battle royale είναι ήδη διαθέσιμο στην υπηρεσία GeForce NOW και μπορεί ήδη να παιχτεί σε Android. Η διαφορά είναι ότι αυτή η προϋπάρχουσα έκδοση του Fortnite είναι η έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστή, ενώ η νέα έκδοση, η οποία βρίσκεται υπό κλειστή δοκιμή beta, είναι μια παραλλαγή για κινητά που έχει βελτιστοποιηθεί για χειριστήρια αφής.

πηγή: slashgear.com