Χρήστες Galaxy S20 αναφέρουν χαλασμένες οθόνες

86
screenshot 2
©YouTube: Mabsen

Ένας αυξανόμενος αριθμός κατόχων Samsung Galaxy S20 αναφέρουν ότι οι οθόνες τους έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα χωρίς να εξηγείται.

Προβλήματα οθόνης είχαν εμφανιστεί και στο Galaxy S20 FE, κυρίως με την αφή, όμως τα σφάλματα επιδιορθώθηκαν τελικά μετά από επανειλημμένες ενημερώσεις λογισμικού. Οι σπασμένες οθόνες των Galaxy S20 όμως δεν θα φτιαχτούν με κάποια ενημέρωση.

Τα πρώτα σημάδια εμφανίστηκαν τον Μάιο, όταν ένας ιδιοκτήτης Galaxy S20 Ultra 5G δημοσίευσε το πρόβλημά του στο YouTube. Το βίντεο έδειχνε κάποια πράσινα σημεία πάνω στην οθόνη η οποία είχε αρχίσει να τρεμοπαίζει μήνες νωρίτερα. Με τον καιρό, ένας αυξανόμενος αριθμός απογοητευμένων κατόχων Galaxy S20 άρχισε να διαμαρτύρεται για παρόμοια προβλήματα. Οι πράσινες αποχρώσεις στις οθόνες φαίνεται να είναι κοινό πρόβλημα. Όσοι αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα επιμένουν ότι τα τηλέφωνα δεν έχουν πέσει ποτέ.

Τα προβλήματα φαίνεται να επηρεάζουν τα Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra περισσότερο από το βασικό μοντέλο, και, δυστυχώς, κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει εξήγηση ακόμη. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι η αντικατάσταση της οθόνης. Η Samsung δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε αυτά τα παράπονα.

πηγή: slashgear.com