Δείτε το ψηφιακό μουσείο Xbox της Microsoft

29
xbox museum first area 1280x720
©Xbox

Το Xbox έγινε 20 φέτος και με διάφορα επετειακά livestream, χειριστήρια, η Microsoft γιόρτασε τα γενέθλια του brand. Παρόλα αυτά συνεχίζει τον εορτασμό, καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο εικονικό μουσείο που μας ταξιδεύει στην ιστορία του Xbox.

Το μουσείο, που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης σας, ξεκινά ακριβώς στην αρχή της ιστορίας του Xbox, όταν η ομάδα DirectX της Microsoft άρχισε να αναπτύσσει το Xbox ως ανταγωνιστή του επερχόμενου PlayStation 2. Από εκεί, θα περάσετε από πολλά από τα σημαντικά γεγονότα στην ιστορία του Xbox, κοιτάζοντας την ανάπτυξη και την αποκάλυψη της πρώτης κονσόλας και τις επόμενες εκδόσεις άλλων κονσολών που αποτελούν την οικογένεια του Xbox.

Οι επισκέπτες του μουσείου χρησιμοποιούν άβαταρ για να περάσουν μέσα από ένα ψηφιακό κομμάτι που τους οδηγεί στην ιστορία κάθε κονσόλας. Υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό μουσείο για το μεγαλύτερο franchise του Xbox, το Halo, το οποίο δείχνει όλα τα σημαντικά γεγονότα σε αυτό το franchise, παράλληλα με την ιστορία του Xbox. Ίσως θελήσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για το μουσείο, καθώς για να δείτε κάθε έκθεμα και να παρακολουθήσετε κάθε βίντεο θα χρειαστεί αρκετός χρόνος.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε εδώ.

πηγή: slashgear.com