Επιστρέφει το Farmville! Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία σε iOS και Android

75
screenshot 6
©Zynga

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Facebook, το FarmVille, επιστρέφει, μετά από πολλά χρόνια απουσίας και περίπου μια δεκαετία από τότε που είχε γίνει εμμονή στο Facebook.

Η Zynga ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι αποφάσισε να αναβιώσει το franchise FarmVille, έτσι ώστε οι φαν και οι καινούργιοι να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι ήδη από τον Νοέμβριο. Το FarmVille 3 είναι πλέον ανοιχτό για προεγγραφές σε Android, αλλά το παιχνίδι θα έρθει επίσης σε συσκευές iOS την ίδια ημέρα, 4 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, η Zynga αποκάλυψε ότι τις πρώτες δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία, οι παίκτες που θα κατεβάσουν το παιχνίδι θα λάβουν ένα ειδικό κιτ που περιέχει διακοσμητικά στοιχεία και μια εικόνα προφίλ, όλα σχεδιασμένα για να βοηθούν τους παίκτες να διακοσμήσουν όπως θέλουν την εξοχική κατοικία που θα έχουν στο παιχνίδι.

Το FarmVille 3 θα περιλαμβάνει πάνω από 150 είδη ζώων, από κοτόπουλα και αγελάδες μέχρι εξωτικά νέα κατοικίδια όπως φιλικές τίγρεις και χνουδωτά άλπακα. Στο FarmVille 3 οι παίκτες ενθαρρύνονται να υιοθετήσουν, να καλλιεργήσουν και να μεγαλώσουν μωρά ζώα, συμπεριλαμβανομένων αξιαγάπητων νεοσσών, αρνιών, χοιριδίων και πολλών άλλων. Σε αντάλλαγμα, οι παίκτες θα ανταμειφθούν με μοναδικά αγροτικά αντικείμενα που θα τους βοηθήσουν στο ταξίδι τους.

Το παιχνίδι είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Facebook και να παίξετε μαζί με άλλα άτομα που συνέδεσαν τους λογαριασμούς τους.

πηγή: phonearena.com