Έρχεται νέο Layers of Fear, για τους λάτρεις των horror games

80
screenshot 3
©Bloober Team

Η Bloober Team, η ομάδα πίσω από τα ψυχεδελικά παιχνίδια τρόμου The Medium, Observer και Blair Witch, δείχνει τον νέο τίτλο στη σειρά Layers of Fear.

Τα αυθεντικά Layers of Fear κυκλοφόρησαν το 2016, μεταφέροντας τους παίκτες σε ένα σουρεαλιστικό ταξίδι τρόμου πρώτου προσώπου, μέσω του συνεχώς μεταβαλλόμενου σπιτιού ενός βασανισμένου ζωγράφου. Η συνέχεια του, το 2018, Layers of Fear 2, εμπνευσμένο από τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, ακολούθησε έναν πρωταγωνιστή σε ένα πρωτοποριακό ταξίδι μέσα από το εσωτερικό ενός ωκεάνιου πλοίου και το ταραγμένο παρελθόν του.

Το πρώτο teaser της Bloober για το τελευταίο της Layers of Fear, δεν δείχνει αμέσως ένα νέο σκηνικό και πρωταγωνιστή. Αντ ‘αυτού, κάνει ένα recap στα αρχικά Layers of Fear, εστιάζοντας για άλλη μια φορά σε έναν βασανισμένο ζωγράφο που παροτρύνεται να ολοκληρώσει το αριστούργημά του.

Πράγματι, το νέο βίντεο, με τίτλο “Layers of Fear – Official new project teaser”, μοιράζεται πολλά κοινά με τα πρώτα Layers of Fear, που δεν είναι καν ξεκάθαρο αν πρόκειται για συνέχεια ή update του αρχικού παιχνιδιού. Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν με βεβαιότητα είναι ότι χρησιμοποιεί Unreal Engine 5.

πηγή: eurogamer.net