Έτσι θα μοιάζει το Lenovo Legion Pad, ένα μικρό gaming tablet

65
screenshot 3
©Weibo

Τα gaming tablet είναι σπάνια, αλλά η Lenovo κατασκευάζει ένα και θα είναι μέρος της σειράς Legion. Στην πραγματικότητα, μετά βίας μπορούμε να το ονομάσουμε tablet, αν υποθέσουμε ότι οι φήμες είναι αληθινές.

Μέχρι στιγμής, όλες οι επίσημες πληροφορίες είναι δύο φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν από στελέχη της Lenovo στο Weibo. Η μία δείχνει το μπροστινό μέρος του tablet και η άλλη το σήμα Legion στο πίσω μέρος. Το tablet είναι εμφανώς μικρό, συγκεκριμένα περίπου 8″ σύμφωνα με το IT Home, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές. Να σημειωθεί ότι ένα τηλέφωνο όπως το Lenovo Legion 2 Pro έχει οθόνη 6,92″.

Από το tablet λείπουν τα χειριστήρια και αυτό το ξεχωρίζει από το Lenovo Legion Play, το οποίο διέρρευσε πριν από μερικούς μήνες, με οθόνη 7” και ενσωματωμένα joysticks, D-pad και άλλα κουμπιά. Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για τις προδιαγραφές, αλλά θα έχει μια οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης και ένα chipset Snapdragon υψηλής ποιότητας. Είτε πρόκειται για το Snapdragon 8 Gen 1, το 888 ή άλλο, μένει να φανεί.

πηγή: gsmarena.com