Φτάνει φέτος το iPad mini 6 με USB-C και A15 chip

142
csm e3xjzfxxoamhitw42 e5be0de5f2
©FrontPageTech & Ian Zelbo

Το iPad mini είναι η μόνη συσκευή της Apple που δεν έχει δει σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό εδώ και χρόνια. Αυτό μπορεί να αλλάξει με το iPad της έκτης γενιάς αργότερα φέτος.

Φυσικά, ένας σημαντικός επανασχεδιασμός όπως αυτό που φημολογείται για το iPad mini 6 απαιτεί επίσης σημαντικές αλλαγές υλικού. Με λεπτότερα πλαίσια που δεν αφήνουν χώρο για το παλιό κουμπί αρχικής οθόνης, το Touch ID του επόμενου iPad mini θα μεταφερθεί στο κουμπί λειτουργίας στο πλάι. Οι αλλαγές, ωστόσο, δεν θα σταματήσουν εκεί, και το μικρότερο iPad της Apple μπορεί στην πραγματικότητα να αρχίσει να φτάνει τα Pro μοντέλα.

Το επόμενο iPad mini θα αλλάξει τελικά από θύρα Lightning σε USB-C. Το πιο ενδιαφέρον σχετικά με τις τελευταίες φήμες είναι ο επεξεργαστής. Το έκτο γενιάς iPad mini υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιήσει τον επερχόμενο επεξεργαστή Apple A15 που επίσης θα κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά iPhone 13. Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που ένα iPad θα πάρει έναν επεξεργαστή που είναι στην ίδια γενιά με ένα iPhone από την ίδια χρονιά.

πηγή: slashgear.com