Η Apple ανακοίνωσε το νέο iPad mini με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό

44
screenshot 4
©Apple

Η Apple ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “California Streaming” μια ολοκαίνουργια γενιά iPad mini. Το μικρότερο iPad της σειράς έρχεται τώρα με γλώσσα σχεδιασμού παρόμοια με εκείνη του περσινού iPad Air, με πιο λεπτά πλαίσια και χωρίς Home Button.

Όπως και με το iPad Air του περασμένου έτους, το iPad mini δεν διαθέτει Face ID, αλλά έναν αισθητήρα Touch ID στο πλαϊνό κουμπί επιτρέποντας στον χρήστη να ξεκλειδώσει τη συσκευή, καθώς και να πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας εντός εφαρμογών.

Άλλες προδιαγραφές του iPad mini 6ης γενιάς περιλαμβάνουν το τσιπ A15 Bionic (το ίδιο που τροφοδοτεί το νέο iPhone 13), οθόνη 8,3 ιντσών, TrueTone και θύρα USB-C αντί για τη θύρα Lightning της προηγούμενης γενιάς. Περιλαμβάνει δικτύωση 5G.

Η πίσω κάμερα έχει αναβαθμιστεί σε 12MP και φλας True Tone, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για καλύτερο Smart HDR χάρη στον νέο ISP. Μπορεί επίσης να εγγράψει βίντεο σε 4K. Η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει επίσης το Center Stage.

Χάρη στη νέα του σχεδίαση, το νέο iPad mini υποστηρίζει τη δεύτερη γενιά Apple Pencil, το οποίο μπορεί να συνδεθεί μαγνητικά στο πλάι της συσκευής.

πηγή: 9to5mac.com