Η Apple δημοσίευσε βίντεο που δείχνουν πώς να χρησιμοποιείτε λειτουργίες iPhone, AirPods Pro και Apple Watch

57
trade in header 202109 fmt whh

Κάθε τόσο, η ομάδα Υποστήριξης της Apple δημοσιεύει βίντεο σχετικά με ορισμένες λειτουργίες που ίσως δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν σε διάφορες συσκευές, όπως το iPhone, το iPad, τα AirPods και το Apple Watch. Κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, η Apple κυκλοφόρησε μερικά νέα βίντεο.

Μοιραστείτε το Wi-Fi password σας με άλλα iPhone

Γνωρίζατε ότι εάν έχετε το iPhone σας συνδεδεμένο στο Wi-Fi, μπορείτε να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi με έναν άλλο κοντινό χρήστη iPhoneq; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε και οι δύο είναι να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου στα τηλέφωνά σας και να βεβαιωθείτε ότι το Wi-Fi και το Bluetooth είναι ενεργοποιημένα. Και οι δύο θα πρέπει να βρίσκεστε στη λίστα επαφών του άλλου, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email του Apple ID. Τώρα ζητήστε από τον φίλο σας να συνδεθεί στο Wi-Fi σας. Το κινητό σας θα βγάλει ένα μήνυμα που θα σας ρωτάει αν θέλετε να μοιραστείτε τον κωδικό. Πατάτε ναι και ο άλλος χρήστης συνδέεται κατευθείαν στο Wi-Fi.

Βελτιώστε τις συζητήσεις σας με τα ΑirPods Pro

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μια λειτουργία στα AirPods Pro που ονομάζεται Conversation Boost; Το χρησιμοποιείτε όταν δεν μπορείτε να ακούσετε μια συνομιλία σε ένα πολυσύχναστο ή θορυβώδες περιβάλλον. Το άτομο που προσπαθείτε να ακούσετε πρέπει να είναι ακριβώς μπροστά σας. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ήχος/Οπτική. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Headphone Accommodations.

Τώρα είστε έτοιμοι να ενεργοποιείτε το Conversation Boost. Μεταβείτε στο Κέντρο Ελέγχου με τα AirPods Pro σας να είναι συζευγμένα με το iPhone ή το iPad σας. Προσθέστε τον έλεγχο ακοής στο Κέντρο Ελέγχου και πατήστε το εικονίδιο για να δείτε το μενού. Πατήστε στο Headphone Accommodations και εάν δεν υπάρχει σημάδι επιλογής δίπλα στο Transparency Mode, πατήστε στη λέξη για να το ενεργοποιήσετε. Μόλις το κάνετε αυτό, πατήστε έξω από το μενού για να επιστρέψετε στα Στοιχεία ελέγχου ακοής.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω, πατήστε το Conversation Boost και θα ενεργοποιηθεί. Η Apple λέει: “Συγκεντρώσου στη συνομιλία σου”.

Πώς να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το Apple Watch σας

Για να ρυθμίσετε το Apple Pay στο Apple Watch σας, προσθέστε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στην εφαρμογή Πορτοφόλι του iPhone σας. Για να ξεκινήσετε, μετακινήστε το iPhone και το Apple Watch κοντά το ένα στο άλλο. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Wallet & Apple Pay. Κάντε κλικ στην Προσθήκη κάρτας για να προσθέσετε μια νέα κάρτα.

Οι οδηγίες στην οθόνη του iPhone σας θα σας πουν πώς ολοκληρώνετε την προσθήκη μιας κάρτας στο Apple Watch σας. Όταν τελειώσει, το iPhone θα εμφανίσει την κάρτα και ένα μπλε σημάδι επιλογής θα εμφανιστεί στην οθόνη. Εάν αυτή είναι η πρώτη κάρτα που έχετε προσθέσει στην εφαρμογή πορτοφολιού στο ρολόι σας, γίνεται η προεπιλεγμένη κάρτα σας. Αυτό μπορεί να αλλάξει ανοίγοντας την εφαρμογή Watch στο iPhone σας και μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις Wallet & Apple Pay.

πηγή: phonearena.com