Η Apple ετοιμάζει φορτιστή πολλαπλών συσκευών, όπου όλες οι συσκευές «μπορούν να φορτίζουν η μία την άλλη»

85
38994 74488 h hongjinshi xl

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει έναν φορτιστή πολλαπλών συσκευών για τα προϊόντα της. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg, η Apple αναπτύσσει έναν φορτιστή πολλαπλών συσκευών, καθώς και μια τεχνολογία ασύρματης φόρτισης μικρών και μεγάλων αποστάσεων, για ένα μέλλον όπου όλες οι μεγάλες συσκευές «μπορούν να φορτίζουν η μία την άλλη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Bloomberg αναφέρει το έργο της Apple για την ανάπτυξη μιας λύσης επαγωγικής φόρτισης πολλαπλών συσκευών. Τον Ιούνιο, η δημοσίευση ανέφερε ότι η Apple αναπτύσσει ένα επαγωγικό στρώμα φόρτισης πολλαπλών συσκευών. Ο Mark Gurman του Bloomberg γράφει ότι η Apple εξακολουθεί να ετοιμάζει αυτόν τον φορτιστή πολλαπλών συσκευών. Αυτό θα ήταν διαφορετικό από το υπάρχον MagSafe Duo, το οποίο είναι στην πραγματικότητα μόνο ξεχωριστοί φορτιστές iPhone και Apple Watch κολλημένοι μεταξύ τους.

Η Apple συνεχίζει επίσης να ετοιμάζει λύσεις ασύρματης φόρτισης μικρών και μεγάλων αποστάσεων, λέει ο Gurman. Αυτό το είδος τεχνολογίας είναι ασύρματη φόρτιση, σε αντίθεση με την τρέχουσα επαγωγική «ασύρματη» τεχνολογία φόρτισης.

πηγή: 9to5mac.com