Η Apple φέρνει δωρεάν μαθήματα στο YouTube

74

Από το 2017, όλα τα καταστήματα λιανικής της Apple προσφέρουν δωρεάν εργαστήρια Today At Apple, όπου μπορείτε να μάθετε, μεταξύ άλλων, πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συσκευές και το λογισμικό της εταιρείας. Το 2020, λόγω της πανδημίας, η Apple άρχισε να προσφέρει αυτά τα σεμινάρια στο διαδίκτυο, μέσω του Cisco Webex. Από σήμερα, η εταιρεία καθιστά τα Today in Apple διαθέσιμα στο YouTube.

Στο πρώτο tutorial θα μάθετε πώς να σχεδιάσετε τον εαυτό σας ως χαρακτήρα Peanuts στο Pages. Η Krista Porter, καλλιτέχνης storyboard στο The Snoopy Show, ηγείται του σχεδόν 10 λεπτού σεμιναρίου μαζί με τον Anthony, δημιουργικό επαγγελματία στην τοποθεσία της Carnegie Library της Apple στη Washington DC. Ο Showrunner Mark Evestaff εμφανίζεται, επίσης, στο βίντεο για να μιλήσει αποκλειστικά για το Apple TV +. Θα πρέπει να δούμε πώς θα είναι και τα επόμενα επεισόδια, αλλά τουλάχιστον στην τρέχουσα μορφή του στο YouTube, το Today at Apple είναι τόσο μια σειρά εργαστηρίων, όσο και μια διαφήμιση προϊόντων.

Η μετάβαση στο YouTube σημαίνει, επίσης, ότι οι συνεδρίες δεν λειτουργούν ως εργαστήριο όπου θα ζητάει ο κόσμος διευκρινίσεις από τον εκπαιδευτή. Επομένως, είναι ένας τρόπος για την Apple ώστε να διαφημίσει το Today in Apple. Η Apple λέει ότι θα ανεβάσει περισσότερα επεισόδια σύντομα.

πηγή: engadget.com