Η Apple παρουσιάζει τα AirPods 3

138
screenshot 2
©Apple

Η Apple έκανε επίσημα τα AirPods 3. Τα ασύρματα ακουστικά έρχονται με καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, αισθητήρα ανίχνευσης στο αυτί και Adaptive EQ.

Το Adaptive EQ κάνει τον ήχο να ακούγεται σε πραγματικό χρόνο με βάση τον τρόπο με τον οποίο τα νέα AirPods ταιριάζουν στο αυτί σας – κάτι που είναι ευπρόσδεκτο δεδομένου ότι αυτό το στυλ ακουστικών δεν σφραγίζει στα αυτιά σας. Έτσι, το Adaptive EQ προσπαθεί να ρυθμίσει τις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες για να αναπληρώσει τι μπορεί να έχει χαθεί λόγω διακυμάνσεων.

Τα AirPods 3 έχουν υποστήριξη για spatial audio και με το Dolby Atmos βάζουν τον ήχο παντού στον χρήστη. Ο αισθητήρας ανίχνευσης στο αυτί διακόπτει αυτόματα την αναπαραγωγή όταν βγάζετε οποιοδήποτε AirPod από το αυτί σας. Τα μικρόφωνα αποκλείουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος στις τηλεφωνικές κλήσεις, εστιάζοντας στη φωνή σας και υποστηρίζεται επίσης το hands-free Hey Siri. Η Siri μπορεί επίσης να σας διαβάσει σημαντικές ειδοποιήσεις, όπως Μηνύματα, Υπενθυμίσεις, Ημερολόγιο και κλήσεις, κ.α.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εκτιμάται πλέον σε έξι ώρες από τα ίδια τα ακουστικά, με τη θήκη να παρέχει τέσσερις επιπλέον πλήρεις φορτίσεις για συνολικά 30 ώρες. Επιπλέον, υπάρχει γρήγορη φόρτιση – πέντε λεπτά φόρτισης παρέχουν περίπου μία ώρα διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα AirPods 3 διαθέτουν επίσης υποστήριξη MagSafe, ώστε να μπορείτε να τα φορτίζετε ασύρματα με φορτιστή MagSafe.

πηγή: gsmarena.com