Η Atari θέλει να αρχίσει να φτιάχνει «premium» παιχνίδια για PC

137
atari logo 3d model c4d max obj fbx ma lwo 3ds 3dm stl 280847 o

Η Atari θα απομακρυνθεί από τα παιχνίδια για κινητά και τα δωρεάν παιχνίδια, για να αρχίσει να ετοιμάζει «premium παιχνίδια» για υπολογιστές και κονσόλες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Οι τρέχουσες προσφορές του για κινητά, συμπεριλαμβανομένων των Atari Combat: Tank Fury και Ninja Fury, θα διακοπεί, ενώ τα “επιτυχημένα παιχνίδια με μια πιστή βάση χρηστών” θα παραμείνουν.

Τα πρώτα παιχνίδια που ακολουθούν αυτό το μοντέλο βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, σύμφωνα με τη δήλωση της Atari, και θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους που λήγει τον Απρίλιο του 2022. Δεν υπάρχουν αναφορές για το ποια θα μπορούσαν να είναι.

«Η πρόθεσή μας με οποιαδήποτε εμπειρία παιχνιδιού είναι να προσφέρουμε προσβάσιμες και χαρούμενες στιγμές παιχνιδιού», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Atari, Wade J. Rosen. “Αυτός είναι ο πυρήνας της Atari και αυτό που συνδέει την ιστορία μας με το μέλλον μας. Για το σκοπό αυτό, πιστεύουμε ότι το premium gaming είναι καλύτερα αντιπροσωπευτικό αυτού του τύπου εμπειρίας παιχνιδιού.”

πηγή: pcgamer.com