Η Caviar τροποποιεί iPhone 13 Pro, με έμπνευση τα ρολόγια Rolex

78
screenshot 5
©Caviar

Η Caviar δημιούργησε μια σειρά από προσαρμοσμένα τηλέφωνα iPhone 13 Pro και 13 Pro Max που είναι εμπνευσμένα από διάφορα μοντέλα ρολογιών Rolex.

Για παράδειγμα, τα μοντέλα Olive Rays έχουν μοτίβο που μοιάζει με ηλιαχτίδες, κάτω από τις οποίες υπάρχουν μεταλλικοί σύνδεσμοι από τιτάνιο και επιχρυσωμένο μέταλλο, όπως ένα πολυτελές μπρασελέ Jubilee, όπως αυτά βρίσκονταν στη συλλογή Rolex Datejust. Η τιμή των μοντέλων Olive Rays ξεκινά από 6.830$.

screenshot 1
©Caviar

Το τηλέφωνο Yacht Club παίρνει έμπνευση από το Rolex Yacht-Master II. Διαθέτει πάνελ από χάλκινο-τιτάνιο και ροζ πάνω σε μπλε στεφάνη ρολογιού, καθώς και χάλκινο πλαίσιο. Η τιμή του ξεκινάει από 6.540$.

screenshot 2
©Caviar

Το Dark Sky ομοιάζει το Rolex Sky-Dweller, και συγκεκριμένα το REF 326238. Περιλαμβάνει στοιχεία από μαύρη βαμμένη βελανιδιά με επιχρυσωμένο μέταλλο. Ξεκινάει από 6.910$.

screenshot 3
©Caviar

Το Meteorite είναι εμπνευσμένο από τον Rolex Cosmograph Daytona. Το πάνω μέρος της πλάτης είναι κατασκευασμένο από πραγματικό μετεωρίτη και το κάτω μέρος είναι γυαλισμένο τιτάνιο με μαύρη επίστρωση PVD που περιβάλλει ένα πάνελ από ανθρακονήματα. Ξεκινά από 7.000$.

screenshot 4
©Caviar

Το Benvenuto βασίζεται στο Rolex Cellini, τόσο το ρολόι όσο και το τηλέφωνο πήραν το όνομά τους από τον Αναγεννησιακό χρυσοχόο, κοσμηματοπώλη και γλύπτη Benvenuto Cellini. Αυτό είναι μακράν το πιο ακριβό από τη συλλογή, με τιμή εκκίνησης περίπου 25.000$. Το πάνω μέρος είναι χαραγμένο λευκό χρυσό 18 καρατίων με διακόσμηση ροζ χρυσού 18 καρατίων, ενώ το κάτω μέρος είναι γνήσιο δέρμα κροκοδείλου (καφέ).

screenshot 5
©Caviar

Μόνο 99 αντίγραφα θα γίνουν από κάθε σχέδιο.

πηγή: gsmarena.com