Η εφαρμογή Netflix για Android διαθέτει τις λειτουργίες Fast Laughs και Play Something

159
netflix 5432339 1280

Το Netflix προσφέρει δύο μεγάλες δυνατότητες στους χρήστες Android, δίνοντάς τους πρόσβαση στα Fast Laughs και Play Something.

Η λειτουργία Play Something είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται – ένα εργαλείο για να παίξει κάτι όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να δείτε. Η λειτουργία έχει ονομαστεί κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής από ορισμένους χρήστες επειδή έτσι λειτουργεί: επιλέξτε “Play Something” και το Netflix θα επιλέξει μια τυχαία σειρά ή ταινία για να την απολαύσετε. Οι συνδρομητές του Netflix θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Play Something στα τηλέφωνα και τα tablet Android από σήμερα. Η λειτουργία κυκλοφορεί για όλους, σε όλο τον κόσμο, αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει στις συσκευές σας.

Οι συνδρομητές του Netflix στο Android αποκτούν επίσης πρόσβαση στη λειτουργία Fast Laughs, η οποία προσφέρει μια ροή σύντομων βίντεο κλιπ που αντλήθηκαν από την κωμική βιβλιοθήκη της πλατφόρμας. Η λειτουργία Fast Laughs ήταν διαθέσιμη στους χρήστες iOS εδώ και λίγο καιρό, αλλά τώρα κυκλοφορεί επίσης στο Android για χρήστες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και σε άλλες αγορές. Αυτή είναι τελικά μια μεγάλη ενημέρωση για χρήστες Android που παρακολουθούν κυρίως περιεχόμενο στο tablet ή το τηλέφωνό τους.

πηγή: slashgear.com