Η εφαρμογή TV του YouTube χρησιμοποιεί πλέον το τηλέφωνό σας ως δεύτερη οθόνη

75
bc0e2e70 e1bc 11ec bca7 e37dcd1882b9

Αν παρακολουθείτε YouTube στην τηλεόρασή σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρακολουθείτε βίντεο στο τηλέφωνό σας για να αφήσετε ένα σχόλιο ή να προσθέσετε ένα like. Τώρα, όμως, δεν θα χρειαστεί. Η εταιρεία διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο Android ή το iPhone σας ως δεύτερη οθόνη για την εφαρμογή TV του YouTube. Πατήστε “σύνδεση” στην εφαρμογή για κινητά και το βίντεο θα συγχρονιστεί μεταξύ των δύο συσκευών — μπορείτε να σχολιάσετε ή να αλληλεπιδράσετε με ένα βίντεο που αναπαράγεται στη μεγαλύτερη οθόνη.

Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό YouTube και στις δύο συσκευές. Ωστόσο, η δεύτερη λειτουργία οθόνης δεν συνδέεται με συγκεκριμένες πλατφόρμες τηλεόρασης, επομένως δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τη χρήση του «λάθους» σετ ή του πλαισίου πολυμέσων.

Η αναβάθμιση είναι μια αναγνώριση ότι συχνά θέλετε να κάνετε περισσότερα με ένα βίντεο από το να το παρακολουθήσετε και ότι πιθανότατα έχετε το τηλέφωνό σας στο χέρι ενώ κάθεστε στον καναπέ. Περίπου το 88% των ανθρώπων χρησιμοποιούν τηλέφωνο ή tablet ενώ βλέπουν τηλεόραση, σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen. Το YouTube άργησε σχετικά, αλλά εξακολουθεί να είναι μια χρήσιμη αναβάθμιση.

πηγή: engadget.com

_

ΑΚ