Η φόρτιση 200W HyperCharge της Xiaomi θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή το επόμενο έτος

41
xiaomi mi 11 ultra 3

Μια νέα αναφορά μέσω του MyDrivers στην Κίνα ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία φόρτισης 200W της Xiaomi θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της σε συσκευές, με τη μαζική παραγωγή να ξεκινάει τον Ιούνιο του 2022.

Με το όνομα HyperCharge, ο ενσύρματος φορτιστής 200W παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτό το έτος, τον Μάιο, σε μια προσαρμοσμένη έκδοση του Xiaomi Mi 11 Pro. Κατάφερε να επαναφορτίσει την προσαρμοσμένη μπαταρία 4.000 mAh της συσκευής από 0 έως 100% σε μόλις 15 λεπτά. Αποκαλύφθηκε όμως ότι οι 800 κύκλοι φόρτισης που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία θα υποβαθμίσουν την υγεία της μπαταρίας κατά 20%.

Η έκθεση διευκρινίζει ότι η τεχνολογία 200W θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της στην επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi και διάδοχο του Xiaomi Mi 11, με το όνομα Xiaomi Mi 12 Ultra. Όταν η Xiaomi παρουσίασε για πρώτη φορά αυτήν την τεχνολογία, δεν διευκρίνισε εάν αυτή η τεχνολογία θα εμφανιζόταν ποτέ σε μια καταναλωτική συσκευή. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τόσο γρήγορες ταχύτητες φόρτισης σε ένα εμπορικά διαθέσιμο smartphone. Οι συσκευές που διατίθενται επί του παρόντος στην αγορά μπορούν να φορτιστούν πλήρως μέσα σε 30 λεπτά το λιγότερο.

πηγή: gsmarena.com