Η Google καταργεί την εφαρμογή “Ταινίες και TV” από το Play Store σε ορισμένες πλατφόρμες

218
google play movies 000

Η Google κάνει συνεχώς αλλαγές στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της. Μερικές διακόπτονται ή αντικαθίστανται με νεότερες, ενώ άλλες αναβαθμίζονται και χρησιμοποιούνται σε ακόμη περισσότερες πλατφόρμες. Το Google Play Movies & TV υπέστη πολλές αλλαγές και η πιο πρόσφατη επηρεάζει συγκεκριμένες πλατφόρμες όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις.

Η Google ενημέρωσε ήσυχα τη σελίδα υποστήριξης της εφαρμογής για να τονίσει μια σημαντική νέα αλλαγή: Οι ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Google Play δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες σε έξυπνες τηλεοράσεις Samsung, LG κ.α.

Τα καλά νέα είναι πως όσοι χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες συσκευές θα εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που παρέχονται συνήθως από την αυτόνομη εφαρμογή Ταινίες και Τηλεοπτικές Εκπομπές του Google Play. Ωστόσο, αντί να ανοίξουν την εφαρμογή Ταινίες και Τηλεοπτικές Εκπομπές, που πρόκειται να αποσυρθεί σύντομα, θα πρέπει απλώς να συνδεθούν με τον Google λογαριασμό τους στην εφαρμογή YouTube για να έχουν πρόσβαση σε όλες τις προηγούμενες αγορές τους, καθώς και να περιηγηθούν, να αγοράσουν και να νοικιάσουν νέο περιεχόμενο.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ενώ οι αγορές της Οικογενειακής Βιβλιοθήκης Play θα εμφανίζονται στην εφαρμογή YouTube, οι αγορές που πραγματοποιούνται στο YouTube δεν θα υποστηρίζουν την κοινή χρήση σε άλλα μέλη του οικογενειακού πακέτου. Από την άλλη πλευρά, όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Google Play θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την κοινή χρήση οικογένειας.

πηγή: phonearena.com