Η Google μηνύει την Epic για τα χρήματα που έβγαλε παραβιάζοντας τους κανόνες του Play Store

45
google countersues epic games using apples recent legal arguments feature

Ο αγώνας της Epic ενάντια στην τεχνολογική βιομηχανία συνεχίζεται. Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της αγωγής της κατά της Apple, υπάρχει νέα εξέλιξη σε άλλη δικαστική υπόθεση. Η υπόθεση της Epic εναντίον της Google δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και υπάρχει μια νέα ανατροπή.

Η Google έχει καταθέσει αγωγή κατά της Epic Games, επικαλούμενη παραβίαση της σύμβασης όταν το Fortnite πρόσθεσε ένα ιδιόκτητο σύστημα πληρωμών στην εφαρμογή, που παρέκαμψε την υπηρεσία χρέωσης του Play Store. Αυτή η κίνηση έρχεται μετά την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση της Epic εναντίον της Apple, η οποία διέταξε τον προγραμματιστή παιχνιδιών να επιστρέψει όλες τις προμήθειες που έλαβε μετά την αφαίρεση του τρόπου πληρωμής του App Store από το παιχνίδι.

Φαίνεται ότι η Google αισθάνεται ότι πρέπει να λάβει την ίδια μεταχείριση. Όπως μπορείτε να περιμένετε, η αγωγή φροντίζει να εστιάσει την προσοχή στο πόσο ανοιχτό είναι το Android, και στα οφέλη που παρέχονται στους χρήστες και στους προγραμματιστές μέσω του Google Play.

πηγή: androidpolice.com