Η Nintendo λέει ότι όσοι αγοράσουν το Switch OLED πρέπει να αφήσουν το προστατευτικό πάνω στην οθόνη

49
the switch oled may not be the switch pro but its a very nin f95b

Το νέο Nintendo Switch OLED κυκλοφορεί στην αγορά. Η νέα κονσόλα OLED Switch είναι ουσιαστικά η ίδια με το προϋπάρχον μοντέλο αλλά έχει μια σημαντικά ενημερωμένη οθόνη. Όποιος έχει αγοράσει το Switch OLED ή σκέφτεται να αγοράσει θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Nintendo έχει προσαρτήσει μια μεμβράνη στην οθόνη.

Κάποιοι μπορεί να υποθέσουν ότι η μεμβράνη προστατεύσει το Switch κατά τη διάρκεια της αποστολής. Ωστόσο, η Nintendo δήλωσε ότι η ταινία δεν πρέπει να αφαιρεθεί από τη φορητή κονσόλα παιχνιδιών. Ο σκοπός της κολλητικής μεμβράνης είναι να προστατεύσει τους χρήστες εάν η οθόνη σπάσει. Έτσι η κολλητική μεμβράνη θα συγκρατήσει τα θραύσματα.

Αυτή η ταινία δεν υπήρχε στο αρχικό Switch ή Switch Lite, επειδή και οι δύο συσκευές χρησιμοποιούσαν πλαστικό και όχι γυαλί για τις οθόνες τους. Το πλαστικό μπορεί να σπάσει, αλλά δεν θα θρυμματιστεί όπως το γυαλί. Η Nintendo λέει ότι με τη γυάλινη οθόνη, μπορούν να παραχθούν αιχμηρά κομμάτια γυαλιού που θα μπορούσαν να κόψουν τον χρήστη.

Η Nintendo κατέστησε σαφές ότι εάν οι χρήστες θέλουν να προστατεύσουν το προστατευτικό φιλμ τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα άλλο προστατευτικό οθόνης πάνω από αυτό.

πηγή: slashgear.com