Η Samsung κυκλοφορεί τρεις νέους υπολογιστές Galaxy Book

149
galaxy book pro 360 5g 1280x720
©Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την τριάδα νέων υπολογιστών που ενσωματώνονται στην οικογένεια των Galaxy Book. Οι νέες συσκευές περιλαμβάνουν το Galaxy Book, το Galaxy Book Odyssey και το Galaxy Book Pro 360 5G. Και οι τρεις τρέχουν τα Windows 11. πρώτο είναι το Galaxy Book.

Το Galaxy Book διαθέτει πλήρως μεταλλικό πλαίσιο και οθόνη αφής, ανάλυσης HD 15,6 ιντσών. Η οθόνη αφής είναι ομαλή και χωρίς καθυστερήσεις, χάρη σε μια ειδική κάρτα γραφικών, και το μηχάνημα έχει ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου Dolby Atmos. Η Samsung το προσφέρει σε ασημί χρώμα, ξεκινώντας από 749,99 $.

Η επόμενη συσκευή είναι το Galaxy Book Odyssey που υπόσχεται ισχυρές αποδόσεις για δουλειά και παιχνίδι. Εσωτερικά, βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Core H-series 11ης γενιάς μαζί με μια διακριτή κάρτα γραφικών Nvidia. Η GPU μέσα στο μηχάνημα είναι μια Nvidia GeForce RTX 3050Ti. Η ισχύς προέρχεται από μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 83 Wh. Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι μια ενσωματωμένη εφαρμογή Odyssey Control που δίνει στον χρήστη πρόσβαση στην παρακολούθηση της χρήσης CPU, GPU και RAM, μαζί με άλλα δεδομένα σχετικά με τον υπολογιστή. Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών με ανάλυση Full HD. Διατίθεται σε Mystic Black στην τιμή εκκίνησης των 1399,99 $.

Η τελευταία συσκευή είναι το Galaxy Book Pro 360 5G. Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτής της συσκευής είναι ότι έχει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα 5G. Επιπλέον, διαθέτει φωτεινή οθόνη AMOLED 13,3 ιντσών που υπόσχεται αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας. Εσωτερικά περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή 11ης γενιάς από την Intel.

πηγή: slashgear.com