Η Samsung θα πραγματοποιήσει ένα Unpacked event την επόμενη εβδομάδα

41
screenshot 2

Η Samsung πραγματοποιεί μια εκδήλωση Unpacked την επόμενη εβδομάδα, και παρόλο που η εταιρεία δεν έχει πει περί τίνος πρόκειται, θα μπορούσε να αποκαλύψει τελικά το Galaxy S21 FE.

Το Galaxy Unpacked Part 2 πρόκειται να είναι η τέταρτη εκδήλωση της εταιρείας για το 2021, και οι εικόνες στην πρόσκληση υποδηλώνουν ότι θα επικεντρωθεί σε εφαρμογές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της Samsung στο YouTube.

Το Galaxy S21 FE υποτίθεται ότι θα έφτανε τον Αύγουστο, αλλά η κυκλοφορία αναβλήθηκε λόγω της παγκόσμιας έλλειψης τσιπ. Η Samsung φέρεται να είχε σκεφτεί ακόμα και να ακυρώσει το τηλέφωνο, αλλά όλα φαίνονται υπό έλεγχο τώρα.

Πιθανότατα πρόκειται για ένα απλό Galaxy S21 με οθόνη 6,4 ιντσών 120Hz, τριπλή κάμερα, μπαταρία 4.500 mAh και το κορυφαίο τσιπ της Qualcomm, Snapdragon 888. Το τηλέφωνο υποτίθεται ότι θα κοστίζει 649$ και αυτή η χαμηλότερη τιμή θα μπορούσε να το βοηθήσει να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές από τη σειρά Galaxy S21, και να γίνει ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα του 2021.

πηγή: phonearena.com