Η Samsung ξεκίνησε αθόρυβα τη διαδικτυακή υπηρεσία ροής TV Plus

198

Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διαδικτυακή έκδοση της δωρεάν υπηρεσίας ροής Smart TV Plus που υποστηρίζεται από διαφημίσεις για ζωντανό και γραμμικό προγραμματισμό, αλλά διαθέτει και πρόσθετη υποστήριξη μετάδοσης για συσκευές Chromecast.

Ενώ προηγουμένως περιοριζόταν σε Samsung TV και κινητές συσκευές, το δεύτερο τρίμηνο κυκλοφόρησε ως υπηρεσία Ιστού. Πρόκειται για έναν περίεργο νέο παίκτη στον πόλεμο συνεχούς ροής που κυκλοφόρησε αθόρυβα, παρόλο που είναι πλέον μια υπηρεσία διαθέσιμη σε οποιονδήποτε.

Η Samsung δεν έκανε άμεσο σχόλιο σχετικά με την κυκλοφορία, ωστόσο, ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικτυακής έκδοσης της υπηρεσίας στο Protocol.

Το Samsung TV Plus υπάρχει εδώ και χρόνια – είναι διαθέσιμο σε έξυπνες τηλεοράσεις Samsung από το 2016 – αλλά η διάθεση σε πρόσθετες συσκευές εκτός του οικοσυστήματος ροής, το τοποθετεί πιο άμεσα σε ανταγωνισμό με υπηρεσίες ροής που υποστηρίζονται από διαφημίσεις.

Παρόλο που δεν είναι σαφές γιατί η εταιρεία φαίνεται να αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαδικτυακή έκδοση της υπηρεσίας ροής της τώρα, η Samsung φαίνεται να διερευνά τρόπους για να διευρύνει το κοινό του TV Plus. Η επιλογή είναι πάντα υπέροχη, πόσω μάλλον η δωρεάν παροχή, αλλά εάν οι φιλοδοξίες της Samsung είναι να κυριαρχήσει στο γραμμικό χώρο ροής, μάλλον το έχασε το τρένο.

πηγή: theverge.com