Η σειρά Apple Watch 7 κάνει το ντεμπούτο της

51
©Apple

Το Apple Watch Series 7 παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Σεπτεμβρίου της Apple. Το νέο υλικό διαθέτει εκτεταμένη οθόνη, νέες επιλογές φινιρίσματος, ταχύτερη φόρτιση και πολλά άλλα.

Η μεγαλύτερη οθόνη εμφανίζει περισσότερο περιεχόμενο και διαθέτει άκρες που δείχνουν τις όψεις του ρολογιού από τις πλευρές. Η νέα οθόνη υποστηρίζει πλήρες πληκτρολόγιο για εισαγωγή κειμένου επίσης. Η οθόνη είναι επίσης φωτεινότερη κατά τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Τα νέα μεγέθη είναι 41mm και 45mm, από 40mm και 44mm, και τα λουράκια για το Apple Watch θα εξακολουθούν να είναι συμβατά. Η σειρά 7 παρουσιάζει νέες όψεις ρολογιών Contour και Modular Duo που εκμεταλλεύονται τις καμπύλες άκρες της μεγαλύτερης οθόνης. Η Apple λέει ότι η Σειρά 7 έχει το πιο ανθεκτικό γυαλί με πιστοποίηση IP6X για αντοχή στη σκόνη και την ίδια βαθμολογία αντοχής στο νερό.

Η φόρτιση έχει βελτιωθεί με 33% γρηγορότερες ταχύτητες, 8 λεπτά φόρτισης για να διαρκέσει 8 ώρες στην παρακολούθηση ύπνου και 45 λεπτά για να φτάσει στο 80%. Αυτή η νέα μέθοδος φόρτισης θα χρησιμοποιεί USB-C. Το Apple Watch Series 7 είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα αλουμινίου: γκρι, ασημί, πράσινο, μπλε και κόκκινο.

πηγή: 9to5mac.com