Ηχείο από τη Louis Vuitton αξίας 2.460€!

154
screenshot 9
©Louis Vuitton

Ο οίκος Louis Vuitton αποκάλυψε την επόμενη εισβολή του στα τεχνολογικά προϊόντα: το Horizon Light Up Speaker, ένα ηχείο που μοιάζει είτε με gadget, είτε με ένα κομμάτι υψηλής μόδας και κοστίζει 2.460€!

Σύμφωνα με τη Louis Vuitton, η ιδέα είναι ότι το ηχείο Horizon θα τραβά τα βλέμματα είτε το έχετε στο σαλόνι, είτε το φοράτε, ένα μοναδικό μείγμα μόδας και τεχνολογίας που στοχεύει να αμφισβητήσει το πώς πρέπει να μοιάζει ένα φορητό ηχείο. Πέραν της κατασκευής από γυαλί, ανοξείδωτο ατσάλι και δέρμα, το ηχείο έχει 35 LED φωτάκια και είναι στολισμένο με τα παραδοσιακά σύμβολα και λογότυπα της μάρκας.

Παρά την παράξενη εμφάνισή του και την αστρονομική τιμή, η Louis Vuitton φαίνεται ότι έχει κατασκευάσει πραγματικά ένα πολύ ωραίο ηχείο, τουλάχιστον από τεχνικής απόψεως. Το Horizon διαθέτει ένα subwoofer τριών ιντσών, τρία μικρόφωνα για φωνητικές κλήσεις, έως και 15 ώρες αναπαραγωγής με μια φόρτιση, μια ενσωματωμένη βάση φόρτισης και Bluetooth 5.1 και AirPlay 2 για ασύρματο ήχο. Φορτίζει μέσω USB-C.

πηγή: theverge.com