Νέα ηχεία από τη Sony που τα φοράτε στον λαιμό σας

30
©Sony

Η Sony παρουσίασε το SRS-NS7, το νεότερο μοντέλο στη σειρά ασύρματων ηχείων για τον λαιμό. Το SRS-NS7 είναι το πρώτο ηχείο για λαιμό στον κόσμο που διαθέτει Dolby Atmos.

Το SRS-NS7 έρχεται με Bluetooth WLA-NS7 και μαζί με τα μοντέλα τηλεόρασης BRAVIA XR μπορούν να μεταδώσουν ήχο Dolby Atmos στο ηχείο. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή 360 Spatial Sound Personalizer, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες τα αυτιά τους για να δημιουργήσουν έναν χάρτη HRTF γι’ αυτά, ο οποίος στη συνέχεια επαναφέρεται στο σύστημα για να προσαρμόσει τον ήχο Atmos στο συγκεκριμένο σχήμα του αυτιού και του κεφαλιού σας.

Το SRS-NS7 μαζί με το WLA-NS7 και την τηλεόραση BRAVIA XR μπορούν επίσης να ελαχιστοποιήσουν την καθυστέρηση στον ήχο για καλύτερη εμπειρία προβολής. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης λειτουργεί μόνο εάν χρησιμοποιείτε τον πομπό με μοντέλα τηλεοράσεων BRAVIA XR και όχι με άλλες τηλεοράσεις.

Το SRS-NS7 μπορεί επίσης να συνδυαστεί με smartphone ή οποιαδήποτε πηγή Bluetooth. Με το μικρόφωνο που περιλαμβάνεται, μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις. Το SRS-NS7 μπορεί επίσης να συνδεθεί σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, οπότε θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας και στο smartphone σας ταυτόχρονα.

πηγή: gsmarena.com