Νέα λειτουργία στο Spotify θα σας δείχνει όλες τις καινούργιες κυκλοφορίες

92
5ad622bf88084 thumbnail

Το Spotify μόλις ανακοίνωσε ότι μια νέα λειτουργία θα φτάσει στους χρήστες Android και iOS τις επόμενες εβδομάδες. Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες του Spotify να ανακαλύψουν νέα μουσική και podcast, μια πολύ απαραίτητη βελτίωση, δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότερες από 50 χιλιάδες ώρες περιεχομένου που ανεβαίνουν στο Spotify κάθε μέρα.

Το νέο χαρακτηριστικό ονομάζεται “Τι νέο υπάρχει” και θα συγκεντρώσει όλες τις νέες κυκλοφορίες από τους καλλιτέχνες και τις εκπομπές που παρακολουθούν οι χρήστες του Spotify στην πλατφόρμα ροής μουσικής. Επιπλέον, το “Τι νέο υπάρχει” ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες του Spotify θα ακούσουν νέο περιεχόμενο μόλις κυκλοφορεί.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα δυνατότητα ροής “Τι νέο υπάρχει” κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το κουδούνι που βρίσκεται στην κορυφή της καρτέλας Αρχική σελίδα στη συσκευή σας Android ή iOS. Εάν έχουν κυκλοφορήσει νέα τραγούδια από την τελευταία σας επίσκεψη, θα εμφανιστεί μια ένδειξη μπλε κουκκίδας στο εικονίδιο της καμπάνας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ροή “Τι νέο υπάρχει” περιλαμβάνει φίλτρα που επιτρέπουν στους χρήστες να ταξινομούν νέες κυκλοφορίες μουσικής ή νέα επεισόδια podcast και εκπομπών. Για να εμφανίζονται οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες στη ροή “Τι νέο υπάρχει” όταν κυκλοφορούν νέο περιεχόμενο, απλώς επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Spotify και πατήστε “Παρακολούθηση”.

πηγή: phonearena.com