Νέες τηλεοράσεις από την LG

39
lg tvs
©LG

Η LG αποκάλυψε τη σειρά μοντέλων τηλεοράσεων OLED για το 2022, συμπεριλαμβανομένων των νέων LG G2, C2, B2 και A2. Καθένα από αυτά διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη, με μερικές νέες επιλογές σε μέγεθος που προστίθενται για το 2022.

LG G2

Το LG G2 είναι το κορυφαίο μοντέλο τηλεόρασης 4K OLED της εταιρείας για το 2022. Η νέα έκδοση διαθέτει ενημερωμένο πάνελ OLED Evo ικανό να φτάσει σε υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα από την προηγούμενη γενιά G1. Διαθέτει επίσης ψύξη, την οποία η LG διαθέτει στην αγορά ως τεχνολογία Brightness Booster. Η ψύξη απομακρύνει τη θερμότητα από τον πίνακα, καθιστώντας τον πιο φωτεινό και επίσης μειώνει τη διατήρηση της εικόνας καθώς κρυώνει το πάνελ. Με αυτές τις εξελίξεις, η LG ισχυρίζεται ότι η G2 είναι η πιο φωτεινή OLED τηλεόρασή της μέχρι σήμερα.

Το LG G2 έρχεται τώρα επίσης σε δύο μεγέθη ειδήσεων, 83 ιντσών και ένα τεράστιο 97 ιντσών. Αυτά θα ενωθούν με τα υπάρχοντα μεγέθη 55 ιντσών, 65 ιντσών και 77 ιντσών.

LG C2

Το δημοφιλές μοντέλο της σειράς C, που ονομάστηκε C2 για το 2022, κατηφορίζει στη σκάλα των τιμών. Tο LG C2 έρχεται τώρα σε ακόμη πιο συμπαγές μέγεθος, καθιστώντας το ιδανικό για επιτραπέζιους υπολογιστές ή χρήση gaming. Η βάση έχει ενημερωθεί με ένα κενό στο κάτω μέρος για να είναι κατάλληλη για χρήση στο γραφείο. Το C2 διαθέτει επίσης τον νέο επεξεργαστή Alpha 9 Gen 5 μαζί με τις τέσσερις θύρες HDMI 2.1 48 Gbps.

LG B2 και A2

Τέλος, υπάρχουν τα μοντέλα B2 και τα βασικά μοντέλα A2. Τα δύο είναι ως επί το πλείστο παρόμοια, καθώς δεν διαθέτουν πάνελ OLED Evo ή ψύξη και διαθέτουν τον παλαιότερο επεξεργαστή Alpha 7 Gen 5. Ωστόσο, ενώ το B2 εξακολουθεί να διατηρεί τον ρυθμό ανανέωσης 120 Hz από τα G2 και C2, το A2 είναι μόνο 60 Hz. Ως εκ τούτου, ενώ το B2 έχει θύρες HDMI 2.1, το A2 έχει μόνο θύρες HDMI 2.0. Και τα δύο διατίθενται σε μεγέθη 55 ιντσών, 65 ιντσών και 77 ιντσών, αλλά το A2 έρχεται επίσης σε μικρότερο μέγεθος 48 ιντσών.

πηγή: gsmarena.com