Οι καλύτερες γραφίδες, αν δεν θέλετε να αγοράσετε το Apple Pencil

72
24660825121 da548025ee b

Χωρίς αμφιβολία, το Apple Pencil είναι η καλύτερη γραφίδα για iPad, παρ’ όλα αυτά κοστίζει ακριβά. Ας δούμε ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν αντί του Apple Pencil.

Logitech Crayon

screenshot 4 1

Η γραφίδα της Logitech διαθέτει μια άκρη που προσαρμόζει αυτόματα το πάχος της γραμμής καθώς γέρνετε το μολύβι, όμως δεν έχει μεγάλη ευαισθησία στην πίεση. Διαφημίζεται ως μια ισχυρότερη εναλλακτική λύση για το Apple Pencil. Παρέχει διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 7 ωρών με μία μόνο φόρτιση. Ένα αρνητικό είναι ότι δεν έχει καλώδιο για φόρτιση μέσα στο κουτί.

Κοστίζει περίπου 80€.

screenshot 5 1

Adonit Note+

Η γραφίδα προσφέρει διαθέτει κουμπί on / off και διάρκεια ζωής μπαταρίας 10 ωρών, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης φόρτισης. Διαθέτει 2.048 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, η οποία δίνει στους καλλιτέχνες μεγάλη ευελιξία. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, και ζυγίζει μόλις 15 γραμμάρια. Έρχεται με ένα σύνολο 3 αντικαταστάσιμων ακρών στο κουτί.

Η τιμή του είναι στα 80€.

screenshot 6 1

Adonit Note

Το Adonit Note σας επιτρέπει να τοποθετείτε την παλάμη σας άνετα στην οθόνη ενώ γράφετε. Χρησιμοποιεί Micro USB για φόρτιση και η γρήγορη φόρτιση 4 λεπτών παρέχει χρόνο χρήσης 1 ώρας. Λειτουργεί για 12 ώρες με πλήρη φόρτιση. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο Bluetooth, αρκεί να πατήσετε το κουμπί on.

Κοστίζει 60€.