Οι καλύτεροι φορτιστές για το Galaxy τηλέφωνό σας

98
bc7cegsxbrzxtwuu9mj3st (1)

Αφού η Samsung, ακολουθώντας τα βήματα της Apple, αποφάσισε να μην περιλαμβάνει φορτιστή μαζί με τη σειρά smartphone Galaxy S21, σας παρουσιάζουμε μερικές εναλλακτικές φορτιστών.

Aukey Omnia Mini 20W

Είναι μικρός, χωράει σε στενές πρίζες και πολύπριζα, και φορτίζει αρκετά γρήγορα. Κοστίζει 15€.

Anker PowerPort Atom PD1 30W

Λίγο μεγαλύτερος από τον προηγούμενο, όμως υποστηρίζει ταχύτητες φόρτισης έως και 30W και συνεπώς είναι πιο ευέλικτος και συμβατός ακόμα και με μικρότερους φορητούς υπολογιστές και tablet με λιγότερη ισχύ. Η τιμή του είναι στα 25€.

Nekteck 60W USB-C

Ο φορτιστής Nekteck 60W είναι συμβατός με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή φορτίζει μέσω USB-C. Αλλά είναι μικρότερο από το Omnia επειδή έχει μόνο μία θύρα USB-C. Περιλαμβάνει καλώδιο USB-C σε USB-C. Κοστίζει περίπου 26€.

Samsung 25W

Ο φορτιστής της Samsung διαθέτει βύσμα USB-C και χωράει παντού. Είναι συμβατός με την τεχνολογία Super Fast Charging (SFC) της Samsung που βασίζεται στο Power Delivery 3.0, διασφαλίζοντας ότι το S21 φτάνει στη μέγιστη ταχύτητα κατά τη φόρτιση. Κοστίζει 18€.

Samsung 45W USB-C

Η Samsung προσφέρει επίσης ένα προϊόν που λειτουργεί με περισσότερες συσκευές που καταναλώνουν ενέργεια. Ο φορτιστής 45W είναι καλός για tablet και μερικούς μικρότερους φορητούς υπολογιστές, εκτός από το νέο S21. Περιλαμβάνει καλώδιο. Η τιμή του είναι στα 28€.

πληροφορίες από androidpolice.com