Όλες οι καινούργιες προσθήκες του WatchOS 8

65
apple watch

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS15 και τώρα το watchOS 8 είναι πλέον διαθέσιμο για το Apple Watch Series 3 και επόμενα μοντέλα. Μια από τις πιο αναμενόμενες δυνατότητες για το iOS 15 έρχεται στο Apple Watch, η λειτουργία συγκέντρωσης, που σάς επιτρέπει να μειώσετε τους περισπασμούς, αποφασίζοντας ποιες ειδοποιήσεις από εφαρμογές και επαφές θέλετε να αποκλείσετε κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων. Όταν πρόκειται για τη συγκέντρωση, το Apple Watch θα συγχρονιστεί αυτόματα με τις ρυθμίσεις που δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συγκέντρωσης σε iOS, iPadOS και macOS.

Υπάρχει πλέον υποστήριξη για πολλαπλούς χρονοδιακόπτες και οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ετικέτες για χρονοδιακόπτες χρησιμοποιώντας τη Siri. Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή Μουσική σάς επιτρέπει να βρίσκετε και να ακούτε μουσική και ραδιόφωνο όλα στο ίδιο μέρος.

Με τη νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος, ο ρυθμός αναπνοής του χρήστη μετράται από το Apple Watch κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα αποτελέσματα θα αναλυθούν στην εφαρμογή Health και ο χρήστης θα ειδοποιηθεί εάν εντοπιστεί κάτι περίεργο.

Υπάρχουν νέοι σχεδιασμοί ρολογιών, συμπεριλαμβανομένου ενός που παρακολουθεί την ώρα σε 24 διαφορετικές ζώνες ώρας ταυτόχρονα.

πηγή: phonearena.com