Όσα ξέρουμε για πιθανό αναδιπλούμενο μοντέλο από την Apple

66
49552302871 c6f71dafc5 b

Η Apple είναι γνωστό ότι ετοιμαζει ένα αναδιπλούμενο iPhone το 2021. Και ενώ οι πληροφορίες σχετικά με το πιθανό iPhone Fold (ή iPhone Flip) είναι αραιές, υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι διαθέσιμες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, από πρόσφατες αναφορές και διαρροές εσωτερικών πληροφοριών.

Όνομα

Το όνομα που θα επέλεγε η Apple για το αναδιπλούμενο iPhone της είναι προς το παρόν προς υπόθεση. Όπως και τα Galaxy Z Fold της Samsung και Galaxy Z Flip, θα μπορούσε ομοίως να ονομαστεί iPhone Fold ή iPhone Flip. Ωστόσο, είναι επίσης λογικό να περιμένουμε από την Apple να καταλήξει σε ένα πιο μοναδικό όνομα, όπως το iPad Phone.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Bloomberg πρότεινε ότι μια τέτοια συσκευή θα μπορούσε να απέχει χρόνια, ενώ ο αναλυτής Ming-Chi Kuo αναμένει ένα αναδιπλούμενο iPhone 8 ιντσών να κυκλοφορήσει το 2023. Αργότερα τον Σεπτέμβριο του 2021, ο αξιόπιστος αναλυτής ανέφερε ότι το iPhone Fold έχει καθυστερήσει με ένα χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το περιμένουμε νωρίτερα από το 2022, πιθανότατα την ώρα που θα κυκλοφορήσει το iPhone 14.

Σχεδιασμός

Ενώ η ιδέα ενός iPhone που μπορεί να γίνει iPad ακούγεται συναρπαστική, μια έκθεση του Bloomberg υποδηλώνει ότι η Apple μπορεί να σχεδιάσει κάτι που θα μοιάζει με παλιό flip phone. Έτσι, όπως και το Galaxy Z Flip, το iPhone Flip θα είναι πιθανότατα ένα iPhone κανονικού μεγέθους όταν ξεδιπλωθεί, το οποίο μπορεί να διπλωθεί προς τα μέσα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Οθόνη

Μπορούμε να περιμένουμε μια ψηλή αναδιπλούμενη οθόνη (πιθανώς περίπου 6,7 ιντσών) που μπορεί να διπλώνει προς τα μέσα με παρόμοιο τρόπο με ένα παλιό flip phone. Στο εξωτερικό του πιθανότατα θα υπάρχει μια δευτερεύουσα οθόνη, όπως έχουμε δει στο Z Flip και το Moto Razr (2020). Εάν πράγματι χρησιμοποιείται δευτερεύουσα οθόνη, θα χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών στον χρήστη όταν διπλωθεί η κύρια οθόνη του τηλεφώνου, όπως ώρα, ημερομηνία, ειδοποιήσεις και πληροφορίες κλήσεων.

πηγή: phonearena.com