Παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Ark

34
odyssey ark 1

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Odyssey Ark, της πρώτης κυρτής οθόνης gaming 55 ιντσών και βαθμό καμπυλότητας 1000R στον κόσμο, εισάγοντας μια εντελώς καινούργια μορφή τεχνολογίας στην κορυφαία σειρά Odyssey. Η τεράστια οθόνη διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms (GtG ), την ολοκαίνουργια λειτουργία Cockpit Mode και ένα αποκλειστικό χειριστήριο, το ArkDial,δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία gaming.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνομε το Odyssey Ark, τη μοναδική, επόμενης γενιάς οθόνη gaming Η κυρτή gaming οθόνη 55 ιντσών και βαθμό καμπυλότητας 1000R συνδυάζει την premium, κινηματογραφική ποιότητα εικόνας, τον καθηλωτικό ήχο surround και ένα απίστευτα ευέλικτο interface, που είναι απαραίτητο όλο και περισσότερο για τους gamers», δήλωσε ο HyesungHa, Πρόεδρος Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η gaming κοινότητα προσμένει σε νέες εμπειρίες και το OdysseyArk παρέχει πρόσβαση σε έναν νέο κόσμο gaming, που θα βελτιώσει τα πρότυπα σε ολόκληρο τον κλάδο».

Η πρωτοποριακή οθόνη Odyssey Ark είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει απίστευτες κινηματογραφικές εμπειρίες, αναβαθμισμένη απόδοση gaming και ένα interfaceγια πλήρως βελτιστοποιημένη ευελιξία. Το OdysseyArk, το οποίο αποκαλύφθηκε αρχικά στην έκθεση CES νωρίτερα φέτος, έλαβε το Βραβείο Καινοτομίαςαπό τη διοργάνωση.

Μια νέα κινηματογραφική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις
Χάρη στην καμπυλότητα 1000R, η μεγάλη οθόνη 55 ιντσών περιβάλλει το οπτικό πεδίο του χρήστη, γεμίζοντας την περιφερειακή όρασή του. Η εμπειρία του Odyssey Ark διευρύνεται περισσότερο με τη λειτουργία Cockpit Mode, που επιτρέπει στην οθόνη να περιστρέφεται με τη ρυθμιζόμενη βάση ύψους (HAS) καθώς και τις λειτουργίες κλίσης και περιστροφής, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον οθόνης και μια νέα αίσθηση βύθισης στο περιεχόμενο της οθόνης.

Το OdysseyArk εισάγει την τεχνολογία Quantum Matrix της Samsung, χρησιμοποιώντας Quantum Mini LEDs, τα οποία επιτρέπουν τον εξαιρετικά λεπτό και ακριβή έλεγχο των πυκνά τοποθετημένων LEDs. Με ενσωματωμένο processing στα 14 bit, που αποτελεί μια εξελιγμένη τεχνολογία ελέγχου φωτισμού, οι gamers απολαμβάνουν εξίσου τις σκοτεινές και τις φωτεινές σκηνές αλλά και εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά, που περιλαμβάνουν 16.384 επίπεδα μαύρου.