Παιχνίδια τύπου Squid Game λαμβάνουν χώρα στη Ν. Κορέα, φυσικά χωρίς την ίδια κατάληξη

164
211007201530 squidgame 1024x536
©Netflix

Στην επαρχία Gangwon της Νότιας Κορέας, ένα ξενοδοχείο ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια πραγματική έκδοση του Squid Game αργότερα αυτόν τον μήνα. Σύμφωνα με τους The Korea Times, το St. John’s Hotel στο Gangneung θα φιλοξενήσει την εκδήλωση. Ο επίσημος ιστότοπος του ξενοδοχείου δημοσιεύει την πραγματική εικόνα της δημοφιλούς σειράς Netflix, όπου ο νικητής θα λάβει 5 εκατομμύρια γουόν (4.178 δολάρια), πολύ λιγότερα από το χρηματικό έπαθλο της παράστασης.

Η εκδήλωση δεν περιορίζεται μόνο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ηλικίες. Η εγγραφή εκ των προτέρων κοστίζει 10.000 γουόν (8,39$). Οι Korea Times αναφέρουν, ωστόσο, ότι η εκδήλωση έχει ήδη κλείσει πλήρως και δεν έχουν απομείνει καθόλου θέσεις.

Όσοι διαγωνίζονται θα πάρουν μια μυστηριώδη επαγγελματική κάρτα με έναν αριθμό τηλεφώνου. Στη συνέχεια, θα πάνε σε ένα πευκοδάσος κοντά στο ξενοδοχείο και θα αγωνιστούν σε τέσσερα παιχνίδια: “Κόκκινο φως, πράσινο φως”, tug war, “ttakji chigi” και το παιχνίδι με τα μπισκότα “dalgona”.

πηγή: kotaku.com