Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε τις νέες Philips 326P1H (31,5 ιντσών) και Philips 329P1H (31,5 ιντσών) που προσφέρουν ενσωματωμένο USB type-C docking station με τροφοδοσία ρεύματος, ποιότητα εικόνας με υψηλή ακρίβεια και ευκρίνεια, και μία web κάμερα εξοπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες για την αναγνώριση προσώπου με το Windows Hello.  

Πρόκειται για οθόνες ιδανικές για αρχιτέκτονες και επαγγελματίες γραφίστες, επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού κλάδου κ.α. που χρειάζονται υψηλής απόδοσης οθόνες για την εργασία τους.

 Οι οθόνες Philips 326P1H και Philips 329P1H διαθέτουν ενσωματωμένο USB type-C docking station με τροφοδοσία ρεύματος (που σας επιτρέπει να φορτίσετε άμεσα το φορητό υπολογιστή έως και 90 W), ενώ όλα τα περιφερειακα, όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και το καλώδιο RJ-45 Ethernet, συνδέονται απευθείας στο σταθμό σύνδεσης της οθόνης.

Η λεπτή, αναστρέψιμη υποδοχή USB-C επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές σε υψηλή ανάλυση, ενώ μεταφέρετε δεδομένα και φορτίζετε το φορητό σας υπολογιστή.

Η Philips 326P1H διαθέτει επίσης έξοδο DisplayPort που σας επιτρέπει να συνδέσετε αλυσιδωτά πολλαπλές οθόνες υψηλής ανάλυσης, χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο από την πρώτη σας οθόνη στον υπολογιστή.

Η Philips 326P1H δίνει εικόνες Quad HD 2560 x 1440 pixel καθιστώντας εύκολη την προβολή κάθε λεπτομέρειας, ενώ η Philips 329P1H προσφέρει ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840 x 2160).

Τα εν λόγω χαρακτηριστικά αποτελούν την τέλεια απάντηση σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών αναγκών, όχι μόνο για γραφικές εφαρμογές 3D αλλά και για το χρηματοοικονομικό κλάδο όπου γίνεται χρήση λεπτομερών υπολογιστικών φύλλων.

Τα εν λόγω μοντέλα διαθέτουν IPS οθόνη που προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών, καθιστώντας δυνατή τη θέαση από σχεδόν κάθε γωνία διασφαλίζοντας τη χρωματική ακρίβεια.

Επιπλέον διαθέτουν τεχνολογία Flicker-Free για πιο άνετη θέαση και τη λειτουργία LowBlue Mode για παραγωγικότητα με ευκολία στα μάτια.

Πληρούν επίσης το πρότυπο TUV Rheinland Eye Comfort για να αποτρέψουν την καταπόνηση των ματιών που προκαλείται από την παρατεταμένη χρήση του υπολογιστή. 

αρχείο λήψης

Αμφότερες οι οθόνες διαθέτουν PowerSensor, έναν αισθητήρα που ανιχνεύει εάν ο χρήστης βρίσκεται μπροστά από την οθόνη και αυτόματα μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης όταν ο χρήστης αποχωρεί, εξοικονομώντας έτσι έως και 80% από τα ενεργειακά κόστη, και το LightSensor, ο οποίος προσαρμόζει τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού για την τέλεια εικόνα με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.  

Και οι δύο τέλος συμμορφώνονται με τα πρότυπα RoHS, είναι πιστοποιημένες με EnergyStar 8.0 και EPEAT, και είναι πλήρως απαλλαγμένες από  επιβλαβείς ουσίες όπως μόλυβδος, υδράργυρος και PVC/BFR. Επιπλέον, το υλικό της συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμο. 

Η οθόνη Philips 326P1H είναι διαθέσιμη από τις αρχές Δεκεμβρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 489 ευρώ ενώ η οθόνη Philips 329P1H θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Δεκεμβρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 689 ευρώ.