Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, μόνιμα ή προσωρινά

82
social media 134198 pixahive

Το Instagram είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικών μέσων και ένας από τους πιο εθιστικούς. Εάν θέλετε να μειώσετε τον χρόνο σας στο Instagram, μπορείτε πάντα να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Instagram. Η διαφορά μεταξύ των δύο επιλογών είναι ότι η διαγραφή του λογαριασμού Instagram είναι μόνιμη, ενώ η απενεργοποίηση είναι προσωρινή και σας επιτρέπει να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας αργότερα.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας:

1.Σε browser, από υπολογιστή ή κινητό, μεταβείτε στον ιστότοπο Instagram και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

2.Μόλις συνδεθείτε, μεταβείτε στη σελίδα διαγραφής λογαριασμού.

3.Από το μενού στο επάνω μέρος της οθόνης, επιλέξτε τον λόγο διαγραφής του λογαριασμού σας.

4.Αφού επιλέξετε τον λόγο διαγραφής, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας. Κάντε το και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Διαγραφή [Όνομα λογαριασμού]”.

Το Instagram αναφέρει ότι θα χρειαστεί ένας μήνας για να διαγραφούν πλήρως τα δεδομένα σας. Μέχρι τότε, ο λογαριασμός σας θα κρυφτεί απλώς από δημόσια προβολή.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας προσωρινά:

1.Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από browser και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Επεξεργασία προφίλ” στο επάνω μέρος της σελίδας.

2.Στο κάτω μέρος της σελίδας που ανοίγει, επιλέξτε “Προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού μου”.

3.Επιλέξτε τον λόγο που απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας και εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας

4.Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμού”.

Για να ενεργοποιήσετε πάλι τον λογαριασμό σας, απλώς συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή Instagram με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

πηγή: businessinsider.com