Πώς να καταλάβετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Messenger του Facebook

73
preview 8
©howtogeek.com

Το Facebook δεν το κάνει εύκολο να γνωρίζουμε αν κάποιος μας έχει μπλοκάρει, και πολύ καλά κάνει, εφόσον πρόκειται για θέμα απορρήτου και ασφάλειας. Ωστόσο, είναι δυνατό να δείτε εάν έχετε μπλοκαριστεί βάσει του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρεται η εφαρμογή Messenger όταν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα.

Δείτε πώς μπορείτε να διαπιστώσετε εάν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Facebook.

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Messenger στο τηλέφωνό σας ή σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας σας, πιθανότατα γνωρίζετε τα εικονίδια κατάστασης δίπλα στα μηνύματα που στέλνετε. Υπάρχουν τέσσερα τέτοια εικονίδια:

  • Ένας κενός κύκλος σημαίνει ότι το μήνυμα δεν έχει σταλεί. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή δεν έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο όταν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα.
  • Ένα μη συμπληρωμένο εικονίδιο με ένα τικ σημαίνει ότι το μήνυμα έχει σταλεί αλλά δεν έχει παραδοθεί στον παραλήπτη.
  • Ένα εικονίδιο με τικ που έχει συμπληρωθεί σημαίνει ότι το μήνυμα έχει παραδοθεί.
  • Ένα εικονίδιο που είναι γεμάτο με την εικόνα προφίλ του παραλήπτη σας σημαίνει ότι έχει διαβαστεί.

Εάν στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον και το μήνυμα δεν παραδοθεί, πράγμα που σημαίνει ότι εμφανίζεται μόνο ένα μη συμπληρωμένο εικονίδιο με τικ, αυτό σημαίνει γενικά ένα από τα δύο πράγματα:

Ο χρήστης δεν έχει συνδεθεί στο Facebook.
Ο χρήστης σας έχει αποκλείσει στο Messenger.

Δεν είναι πάντα δυνατό να δει κανείς τη διαφορά, αλλά αν δείτε ότι ο παραλήπτης έχει δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Facebook ή σχολιάζει τις αναρτήσεις άλλων ατόμων, αυτό σημαίνει ότι έχει συνδεθεί στο Facebook. Εάν το μήνυμά σας παραμένει μη παραδοτέο, πιθανότατα έχετε αποκλειστεί.

Επίσης, αν έχετε αποκλειστεί μπορεί να σας βγάζει ένδειξη ότι “δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτή τη συνομιλία”

πηγή: businessinsider.com